Om oss

Derfor utviklet vi DMAX

Kildene til D-vitamin i Norden er få og svake. Faktisk lider hele 50 % av oss av mangel på dette viktige vitaminet, med svært gunstig effekt på immunforsvaret. Det er vanskelig å få i seg nok D-vitamin gjennom kostholdet, spesielt i det mørke vinterhalvåret. 

Hvis du virkelig vil hjelpe immunforsvaret er et godt kosttilskudd det eneste riktige, og våre ernæringsfysiologer fikk i oppgave å finne frem til det optimale D-vitamintilskuddet: 

Etter en grundig utviklingsprosess kom de frem til en kapsel som gir kroppen hele 40 mikrogram D-vitamin, kombinert med jod. 

En stabil og trygg kilde til et godt immunforsvar, som raskt ble et av Nordens mest populære D-vitamintilskudd: Tusenvis av mennesker tar nå D-MAX hver eneste dag. 

Om oss

Vitamail har i løpet av få år vokst til å bli en av Nordens ledende aktører innen naturmidler, helse- og kosttilskudd. Vi utvikler våre egne, unike kostholdsprodukter skreddersydd for nordisk liv og klima, basert på erfaring, forskning og råvarer av høyeste kvalitet. 

Derfor har vi nå over 250 000 kunder i Norge, Sverige og Finland.

Slik utvikler vi produktene våre:

Kvalitet, innovasjon og trygghet!

  1. Basert på forskning: Vi kombinerer naturlige ingredienser med virkestoffer som har vist resultater i et bredt utvalg forskningsstudier, og setter dem sammen på innovative måter. Forskning er grunnlaget for alt vi gjør. 
  2. Råvarer av høyeste kvalitet: Kun naturlige råvarer hentet fra de reneste kildene. Vi stiller svært høye krav til ferskhet og bærekraftig produksjon. Alle råvarer utstyres med et analysesertifikat som etterkontrolleres. 
  3. Trygg og naturlig produksjon: Alle kosttilskudd produseres etter retningslinjer fra European Food Safety Authority (EFSA) og Mattilsynet, samt Good Manufacturing Practice (GMP).
  4. Ekstra kvalitetssikring: Alle ferdigproduserte varer sendes til Eurofins (et av verdens ledende analyseselskaper) for ytterligere kvalitetskontroll. 

Helse rett hjem

Ferskhet er avgjørende når det gjelder kosttilskudd og effekten av disse. For å sikre kvalitet og ferskhet på produktene våre sendes de derfor rett hjem til deg. De blir aldri stående på en butikkhylle og miste kraften. 

Med jevne mellomrom får du en ny forsyning ferske kosttilskudd rett hjem – du går aldri tom og trenger aldri å bestille.  

Vårt mål er å alltid levere førsteklasses kundeservice. Det er kanskje derfor Vitamail har vunnet kundeserviceprisen “Best i test” hele fire ganger – senest i kategorien Netthandel i 2020.

Vil du gjøre endringer på ditt abonnement?

Du kan enkelt gjøre endringer abonnement og faktura på kundeportalen.

Logg inn

Andre spørsmål?

Lurer du på noe annet? Produktspørsmål? Ris og ros?

Gå til Vitamail kundeservice