Slik får Ingerid nok d-vitamin og jod

Ingerid Andersstuen (67) fikk alltid høre fra moren sin hvor viktig det er å spise torsk, og ha et balansert og næringsrikt kosthold. Dessverre liker hun ikke torsk, men hun har funnet en løsning som smaker bedre.

Ingerid er en aktiv pensjonist fra Langhus som nok er over snittet opptatt av å beholde sin sunne helse – og helt fra barnsben av ble hun opplært i hvor viktig det er å få i seg riktig næring. 

Går jevnlig til målinger

– Jeg har alltid fulgt med på d-vitaminnivået i blodet mitt, og gått til jevnlige kontroller. For selv om jeg liker godt å sole meg var dette til tider lavt, forteller Ingerid. For mange år siden begynte hun derfor å å supplere kostholdet med en tyggetablett dmax hver dag:  

– Jeg er utrolig godt fornøyd med resultatet. Nå viser målingene mine at nivået d-vitamin ligger akkurat der det skal hos meg. Det er ikke for høyt eller lavt, men akkurat passe!

Men Ingerid vet også at kroppen trenger mer enn bare d-vitaminer for å holde seg sunn.

Full pakke med jod

– Som eldre kvinne har jeg alltid vært kjemperedd for å få stoffskifteproblemer, og siden moren min var fra Hammerfest fikk jeg innprentet hvor viktig det er å spise torsk. Men jeg synes ikke torsk er noe godt, den smaker så tørt, ler hun. 

Dette er også en av grunnen til at hun først prøvde dmax.

– Jeg leste om dmax, og så at det i tillegg til d-vitaminer også inneholder en god dose jod. Og det falt jeg for med en gang. Da trenger jeg jo ikke spise torsk, men heller ta en søt tyggekapsel til frokost som nesten smaker som godteri, ler hun igjen. 

Ikke har hun hatt problemer med stoffskiftet heller så langt.     

Vil ikke slutte

– Jeg har prøvd andre d-vitaminprodukter før som jeg har kjøpt på apotek eller i helsekost, men på grunn av jod-innholdet og den gode smaken har jeg valgt å bruke dmax, sier hun fornøyd. 

– Det er ikke lenge siden jeg var hos legen og målte, og blodprøvene mine er så fine. Det gir meg en god trygghet!

Og vil hun anbefale dmax til andre?

– Det har jeg allerede gjort! 

Hvis du også har lyst til å sikre at du får i deg nok d-vitaminer og jod, kan du følge Ingerids anbefaling. Prøv dmax helt gratis i to måneder.

Prøv dmax gratis

60 dager – kun porto 79,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du sendes videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår (1. forsendelse kr 79,- for 2 mnd, deretter kr 796,- hver 6. mnd). Du bestiller ingenting enda.

Ingen forskuddsbetaling

Prøvepakke

14 dagers angrerett